JSport.ro

Boxul sibian a suferit schimbări enorme în ultimii 2 ani, din momentul în care maestrul Gigi Iliescu a decis să se implice în cadrul clubului CSM Sibiu. Boxul s-a mutat în casă nouă, o sală transformată total la mansarda Bazinului de Înot care a făcut-o uitată pe cea de sub tribuna ”Municipalului”, ring nou, aparate moderne și mai ales, mult optimism și voie bună împrejur. 

Totul s-a schimbat și în privința vizibilității acțiunilor care se desfășoară la sală. Pe pagina de facebook CSM SIBIU BOX sunt postate constant poze și video-uri foarte original montate de la antrenamente, concursuri sau activități diverse.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Pe aceeași pagină de facebook, Gigi Iliescu și Emil Bihoreanu anunță că își măresc echipa, în special copii născuți între 2003 și 2012:

”Noi iubim sportul! Avem curaj să vă chemăm în sala unde împreună vom învăța să transformăm corpul în armă. Secția de box este într-o continuă selecție pentru fete și băieți. Dacă sunteți născuți între anii 2003-2012 și doriți să creșteți într-un mediu plăcut și sănătos nu ezitați să faceți primii pași în sala de box, unde cei slabi ajung puternici”, așa sună anunță prin care micuții sibieni sunt chemați la box, sportul la care Sibiul a dat mereu campioni chiar și în perioada în care condițiile de antrenament deveniseră inumane dar în care perseverența și îndârjirea maestrului Emil Bihoreanu au ieșit la iveală.

Ținem prin acest articol să precizăm și o notă personală și să îi felicităm pe cei care se ocupă acum de boxul sibian pentru treaba excelentă pe care o realizează în sala de deasupra Bazinului de Înot.

Mai jos, doar două din zecile de clipurile prin care se promovează activitatea secției de box a CSM:

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.