JSport.ro

Unul dintre cele mai tari proiecte media online din ultimii ani, pe domeniul sportiv, SbSport.ro te dorește în echipă! În cinstea sportului local, SbSport dorește să te aibă în propria echipă, chiar pe postul de titular! Nu este o simplă angajare, ci un proiect de viitor, la care contribui din plin, în speranța de a oferi o altă imagine fenomenului sportiv din întreg arealul județean! Dacă ești interesat, nu ezita să ne contactezi!

Ești pasionat de sport și nu poți să stai deoparte? Vrei să simți pe propria piele atmosfera meciurilor din Liga 1, Liga a 2-a, Liga a 3-a, Liga a 4-a sau, dece nu, Liga a 5-a? Vrei să fii alături de juniorii care acum se antrenează pentru un viitor în sport? Alătură-te proiectului SbSport.ro, pentru a face cinste sportului local! Proiectul a fost gândit în spiritul promovării oricărei game sportive din județ, cuprins de obiectivitate și libertate!

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Vei avea la dispoziție material logistic pentru a-ți desfășura în condiții bune activitatea și vei putea contribui din plin la dezvoltarea fenomenului sportiv din Sibiu.

Oferim salariu atractiv și bonusuri în funcție de performanță.

Trimite-ne CV-ul tău la adresa de email: office@cncbluesport.ro sau contactează-ne telefonic la numărul: 0749.77.14.14.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.