JSport.ro

dsc_0026Stadionul Municipal din Sibiu va găzdui sâmbătă, 19 noiembrie, între orele 12:00 și 15:00, etapa a III-a a Trofeului Șoimii la minirugby.

După mai bine de 25 de ani rugbyul revine pe stadionul Municipal din Sibiu. Sâmbătă la prânz, peste 150 de copii din centrele rugbystice transilvanene își vor disputa “Cupa Șoimii”, trofeu ce contează pentru etapa a treia a Campionatului Regional. Micii rugbyști sibieni de la CSS Șoimii și CSM Sibiu vor da piept cu colegii lor din Baia Mare, Timișoara, Cluj, Mihai Viteazu și Câmpia Turzii în etapa a patra a Campionatului Regional Transilvania, categoriile U10 (copii născuți după 2007) și U12 (copii născuți după 2005).

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

“Grupa mică”, echipa de copii U10 a CSM Sibiu va întalni colegii din Cluj, Baia Mare, Timișoara și Câmpia Turzii, iar CSȘ Șoimii Sibiu va juca la categoria U12 împotriva echipelor din Timișoara, Baia Mare și Mihai Viteazu.

”Invităm toți iubitorii sportului, părinți, copii bunici să asiste la acest mic regal rugbystic!”, a precizat Horia Stoica, antrenorul grupei de copii a CSM Sibiu.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.