JSport.ro

dsc_0407CSM Sibiu a pierdut și al doilea joc în actuala ediție a Divizie A la rugby, a treia ligă națională. După înfrângerea din runda precedentă, 18-64 cu Tomitanii Constanța, echipa sibiană a cedat și la București, pe stadionul Florea Dumitrache.

Echipa a II-a a clubului Dinamo București a trecut, fără drept de apel, cu 24-0, de trupa de pe Cibin. Meciul a făcut parte din cadrul etapei a IV-a.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Trupa de pe Cibin a rezistat bine la București până în minutul 50, scorul fiind doar 7-0. Pe final CSM a cedat fizic în fața unei echipe care a utilizat și jucători din lotul de Superligă și a permis alb-roșilor să se distanțeze.

Băieții noștri mai au de disputat doar două meciuri în acest an, ambele în deplasare. Primul joc va fi sâmbătă, 15 octombrie, ora 14:00, pe stadionul din cadrul complexului sportiv studențesc Tei din București în compania formaței Sportul Studențesc. Partida este restantă din etapa I. Apoi, CSM Sibiu va întâlni RC Grivița București pe stadionul Parcul Copilului din Capitală. Jocul este programat sâmbătă, 22.10.2016, ora 14:00 și va conta pentru etapa a V-a, ultima a turului.

Divizia A, etapa a-IV-a, 08.10.2016
CS Dinamo II – CSM Sibiu 24-0
RC Grivița – CS Sportul 3-0

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.