JSport.ro

_5252053-lr Echipa de rugby CSM Sibiu revine în ”iarba verde de acasă” pentru prima dată în acest sezon competițional. Sibienii vor primi vizita echipei Tomitanii Constanța pe stadionul ”Bebe Boboc”, sâmbătă, 1 octombrie, de la ora 11.00.

Meciul face parte din etapa a III-a a Diviziei A (a treia ligă națională în rugby) din care mai fac parte echipele Sportul Studențesc, Callatis Mangalia, Grivița București și adversara sibienilor de mâine, Tomitanii Constanța.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Într-un comunicat emis de CSM Sibiu se precizează: “Partidele oficiale de rugby revin pe terenul Bebe Boboc din Valea Aurie. Sâmbătă, de la ora 11.00, CSM Sibiu primeşte replica formaţiei Tomitanii Constanţa, multiplă campioană naţională şi medaliată în competiţiile de juniori. Adversara jucătorilor din oraşul nostru este continuatoarea fostei echipe Farul Constanţa, „trupă” cu o istorie uriaşă în acest sport. „Marinarii” au şase titluri de campioni ai României în palmares şi sunt una din cele mai importante formaţii din rugby-ul românesc”.

Răzvan Borcan: Obiectivul principal este să sudăm această echipă tânără

Directorul CSM Sibiu, Răzvan Borcan, s-a declarat îngăduitor pentru turul de campionat având în vedere că vara a adus un schimb de generații important: ”Vom avea un sezon la fel de dificil ca anul trecut. Mulți jucători mai în vârstă au agățat ghetele-n cui și au fost înlocuiți de juniori crescuți aici, la Sibiu. Vom încerca să compensăm lipsa de experiență cu dorința tinerilor și bucuria lor de a juca rugby. Obiectivul principal este să sudăm această echipă tânără și să ne pregătim pentru a ataca returul cu un grup mai unit, mai rodat și mai experimentat. Ne dorim să ajungem să avem și noi susținerea pe care sportul cu balonul oval o merită și să readucem pe stadionul Bebe Boboc meciuri din elita rugbyului românesc. Ne bucură că lumea în general și în special sponsorii încep să se arate interesați de acest frumos sport. Mulțumim pentru susținere tuturor celor care sunt alături de noi“, a precizat Răzvan Borcan.

În aceeași etapă se mai joacă Sportul Studențesc București – Callatis Mangalia, de la ora 14.00.

Pentru CSM Sibiu va urma un meci în deplasare la Mangalia cu Marina Callatis, sâmbătă, 8 octombrie, de la ora 11.00, urmând a reveni pe terenul din Valea Aurie sâmbătă, 15 octombrie, de la ora 14.00, în compania formației Grivița București.

csm-afis

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.