JSport.ro

Sâmbătă, orașul Cluj Napoca a fost gazda turneului amical Trofeul Transilvania Nord la minirugby, competiție la care a participa și CSM CSR Sibiu cu gândul de a pregăti returul Campionatului Regional de Minirugby Transilvania. Totuș, sibienii nu s-au întors cu mâna goală ci cu un loc secund ocupat de trupa de sub 8 ani.

Jucătorii CSM CSR Sibiu au participat la două categorii de vârstă, U8 (6-7 ani) și U10 (8-9 ani).

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

”La categoria U10, cu o echipă incompletă și “petecită” cu copii de la U8, CSM CSR Sibiu a ocupat locul V. La categoria U8, David, Luca, Clara, Ștefan și Bogdănel au ocupat locul II, cu o victorie în fața campioanei, Șoimii Turda și o înfrângere în fața Viitorului Cluj Napoca.
A fost un turneu foarte util înaintea începerii returului Campionatului Regional unde participăm cu echipa U10. Am vazut “la lucru” câțiva copii talentați și mai ales ne-am reobișnuit cu ideea de deplasare, turneu, competiție după o pauză de 4 luni. Păcat că nu am putut să contăm pe aportul întregii echipe U10, am fi dorit să vedem cum au evoluat toți jucătorii de la ultimul turneu până acum”, a declarat antrenorul Horia Stoica.

sursă foto: csrugbysibiu.com

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.