JSport.ro

10Rugbyști, foști rugbyști, suporteri ai rugbyului sibian și rugbyști în devenire și-au dat întâlnire sâmbătă, 3 septembrie, la stadionul de rugby din Valea Aurie în memoria celui care a fost principalul om de rugby al Sibiului, Bebe Boboc.

S-au întâlnit copii și nepoți de rugbyști cu rugbyști-părinți sau chiar bunici pentru a simți din nou bucuria de a juca rugby împreună, de a marca o încercare, de a da o pasă și de a asculta poveștile din vremurile boeme ori cele din vremurile marii performanțe a rugbyului sibian.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Toată suflarea rugbystică a Sibiului, jucători, antrenori, manageri, susținători s-a adunat nu doar pentru a sărbători rugbyul, dar și pentru a stabili un moment de pornire în relansarea activității rugbystice pe malul Cibinului.

Razvan Borcan, presedinte CSM Sibiu: ”A fost foarte plăcut să vedem toate cluburile de rugby sibiene reprezentate la acest memorial. Nu doar ne-am bucurat de jocul de rugby, dar am avut ocazia să facem o evaluare corectă și concretă a stării rugbyului din Sibiu și să demarăm discuții și parteneriate pentru dezvoltarea pe termen mediu și lung și pentru o creștere sănătoasă și durabilă a rugbyului sibian. Vom încerca, alături de susținători să facem din stadionul Bebe Boboc un adevarat stadion de rugby, iar alături de cluburile de copii și juniori vom încerca să ridicăm ștacheta, atât la număr de practicanți cât și la calitatea formării. De altfel, zilele acestea vom semna un protocol de colaborare între CSM Sibiu și CSR Sibiu.

sursa. O galerie foto mai generoasă puteți vedea aici

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.