JSport.ro

Cea mai tânară echipă de rugby a Sibiului se pregătește de intrarea în competițiile anului 2018. Grupa de minirugby va juca 3 turnee în Campionatul Regional Transilvania și va avea posibilitatea de a participa pe durata vacanței de vară în cele 4 turnee ale Circuitului Național de minirugby.

Răzvan Borcan, antrenor: “Am avut parte de o iarnă blandă, cu zapadă. Spre deosebire de anul trecut nu am fost nevoiți să intram în sală. Totuși, antrenamentele în zăpadă nu ne-au permis să lucrăm foarte mult pe partea de tehnică, ci au privilegiat condiția fizică.”

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Dani Bârză, responsabil echipa “U8”: “Mai avem 3 săptămâni să lucrăm la aspectul tehnic. Jocul în zăpadă i-a ajutat în special pe cei mai mici care din retur vor face parte din echipa U10”.

Horia Stoica, antrenor: “Sperăm să fim sănătoși și valizi pentru turneul din 21 Aprilie. Este frumos că vom încheia sezonul regional cu un turneu “acasă”. Copiii au trecut vizita medicală fără probleme, ne mai rămâne doar să continuăm munca pentru adulți și joaca pentru cei mici”.

Programul turneelor din Campionatul Regional la care va participa CSM-CSR Sibiu:

1. Timișoara – 21 Aprilie
2. Turda – 12 Mai
2. Sibiu – 26 Mai

sursa

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.