JSport.ro

Rugbiștii sibieni au pierdut astăzi pe arena Bebe Boboc, scor 5-120, în fața puternicei formații a Petroșaniului, Știința. Hunedorenii sunt lideri în Divizia Națională cu 8 victorii din 8 partide disputate. 

Partida a contat pentru etapa a X-a și s-a jucat în avans pentru că inițial jocul era programat în 18 noiembrie. Din poziția de ultimă clasată, CSM Sibiu nu putea emite pretenții dar pentru prima dată în acest sezon sibienii au marcat mai puțin de 10 puncte. Bocai a fost autorul singurei încercări reușite de CSM, netransformată.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

De partea cealaltă, 12 jucători din tabăra oaspete și-au trecut numele pe lista marcatorilor: Năstăsiei 19p, Chiriac 15p, Jipa 14p, Gherasim 12p, Berbece 11p, Varaset Tandea și Rață câte 10p, Barbu 7, Danici și Ivanciu câte 5p, Dumbravă 2p. Trupa din Valea Jiului a marcat în total 20 de eseuri.

Ultimul meci din această toamnă, tot acasă

CSM Sibiu va juca ultimul meci din acest an pe teren propriu duminică, 11 noiembrie, de la ora 11:00. Pe arena Bebe Boboc din Valea Aurie, sibienii vor da piept cu Rugby Club Gura Humorului, formație aflată la mijlocul clasamentului, pe locul 3, cu 3 victorii și 3 înfrângeri (14 puncte).

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.