JSport.ro

25-29 iulie 2017 este perioada în care cel mai dificil raliu de hard enduro din lume va acapara din nou orașul Sibiu și împrejurimile sub zgomotul inconfundabil al motoarelor. 488 de sportivi din 49 de țări vor face spectacol pe motociclete enduro, la cea de-a XIV-a ediție, începând de marți în Sibiu și continuând cu munții din jurul orașului nostru.

Vor fi, ca în fiecare an, patru categorii de dificultate, gold, silver, bronze și iron. Startul se va da marți, 25 iulie, ora 17:00 atunci când este programată etapa prolog pe bulevardul Corneliu Coposu din Sibiu. Etapa de marți va închide traficul auto în zonă în perioada duminică, 23 iulie, ora 06:00 – marți, 26 iulie, ora 06:00.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

De asemenea, următoarele parcări vor fi temporar închise:
– Parcarea din fața de Casei de Cultură a Sindicatelor, precum și parcarea Teatrului situată pe Bulevardul Corneliu Coposu se vor închide începând cu data de 22 iulie, ora 1 și se vor deschide în 30 iulie, ora 18.
– Parcarea situată pe Bulevardul Corneliu Coposu, lângă Zidului Cetății, se va închide din 23 iulie, ora 23 și se va deschide în 26 iulie, ora 6.
– Parcarea de la Sala Thalia, de pe Bulevardul Corneliu Coposu (vis-a-vis de Maternitate) va fi închisă în perioada 24 iulie, ora 23 – 25 iulie, ora 23.

De urmărit pentru sibieni va fi și etapa finală organizată pe Dealul Gușteriței. Urcarea spectaculoasă pe deal face deliciul publicului în fiecare an, show-ul fiind programat între orele 11 și 16.

Marea Britanie este cap de afiş cu 96 de rideri, printre care şi recordmanul Graham Jarvis (5 titluri), Jonny Walker (2 titluri) şi noua senzaţie din hard enduro, Billy Bolt.
Australia ocupă locul doi, iar top 5 este completat de Germania, Austria şi Noua Zeelandă, de la antipozi venind 27 de concurenţi.

 

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.