JSport.ro

12219611_491708694332557_1009128611680050876_nSibienii sunt aşteptaţi sâmbătă şi duminică în Promenada Mall la unul din cele mai intersante evenimente sportive din acest week-end din Sibiu, Campionatul Naţional de împins din culcat la Powerlifting. Ora de începere este 15.30 în fiecare din cele două zile.

Sportivi din Timişoara, Oradea, Braşov, Bacău, Rm. Vâlcea, Sibiu vor oferi un spectacol pe măsură sâmbătă şi duminică la Sibiu, în Promenada Mall. Ziua de sâmbătă, 21 noiembrie, aparţine copiilor şi cadeţilor sub 14 ani, în timp ce duminică, la ora 15.30 vor intra în competiţie tineretul, seniorii şi masters.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Powerliftingul este un sport în care se încearcă ridicarea unei greutăţi maxime în trei stiluri diferite, respectiv genoflexiuni, împins din culcat şi indreptări. Sportivii beneficiază de trei încercări în fiecare stil de ridicare. Competiţia se desfăşoară în general pe categorii de vârstă şi greutate şi este câştigată de sportivul care obţine cumulat cel mai mare total, în calcularea totalului fiind luată în considerare doar repetarea maximală pentru fiecare tip de ridicare, similar cu sportul haltere.

Vă prezentăm mai jos o parte dintre participaţii din acest week-end de la Sibiu:

Joma - JSport.roJSport.ro

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.