JSport.ro

Criteriul Primăverii, competiție dedicată cicliștilor amatori și nu numai, ajunge sâmbătă la a VII-a ediție. Între orele 10.00 și 12.30, peste 550 de iubitori ai ciclismului rutier se vor întrece pe un traseu de 19 km. 

Cicliștii se vor întâlni la ora 08.00, la stadionul Municipal, vor pleca apoi în grup compact spre startul din zona Grădinii Zoologice iar la 10:30 va începe cursa propriu zisă. Traseul va urma drumul județean spre Rășinari, legătura cu comuna Poplaca și revenire spre Sibiu pe drumul dinspre Poplaca cu finish la intrare în cartierul Valea Aurie.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Înscrierile au început în 6 mai și continuă aici: http://bit.ly/2LpdxlA

”Concursul de ciclism CRITERIUL PRIMAVERII – ediția a VII-a, este o competiție sportivă de masă, organizată de Clubul Sportiv Aria pentru Sport din Sibiu. Competiția își propune să reunească la start peste 550 de participanți sibieni din toate categoriile socio-profesionale – elevi, muncitori, specialiști în diverse domenii, intelectuali, etc. accentuând rolul formativ și educativ al mișcării sportive de masă. Competiția este una de ciclism rutier, care se desfășoară în condiții de trafic rutier restrictionat, pe un traseu în lungime de 19km. Deplasarea până la locul startului tehnic se face în pluton compact, însoțit de o mașină a Serviciului Rutier din cadrul I.P.J. Sibiu”, se arată într-un comunicat pe pagina oficială a evenimentului.

foto: facebook – Criteriul Primăverii

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.