JSport.ro

RugbyEdiția 2016 a Memorialului “Bebe Boboc” se va tine “în familie”. Generațiile de rugbyști sibieni care au avut onoarea sa cunoască și sa lucreze cu unul din personajele principale ale rugbyului de pe malul Cibinului alături de cei care au avut norocul sa asculte poveștile despre “nea Bebe”, despre cum s-au pus bazele echipei care avea sa devina în doua rânduri câștigătoare a Cupei României, despre construcția stadionului de pe Aleea Călăreților, dar și cei mai mici care de-abia descoperă tainele și bucuria jocului cu balonul oval se vor întâlni sâmbătă dimineață pe terenul “din Valea Aurie” pentru un schimb de pase si povesti.

Se vor întâlni pe teren generații de old-boys, seniori și juniori, dar vom putea vedea la joaca și viitoarele generații de rugbysti sibieni, grupele de copii.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Sâmbătă 3 septembrie, începând cu ora 10:30 va avea loc un joc-școală al grupelor de copii sub 8, sub 10 și sub 12 ani, urmând ca de la ora 11:00 sa aibă loc “meciul generațiilor”.

”Va așteptăm cu mic cu mare la stadionul “Bebe Boboc” pentru a descoperi, urmări sau chiar încerca jocul de rugby”, transmit organizatorii turneului.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.