JSport.ro

Primăria Municipiului Sibiu a anunțat că a semnat, în prima parte a acestei luni, contractul pentru prima reabilitare serioasă a stadionului din ultimii 30 de ani. Deși a mai beneficiat de lucrări de întreținere în ultimii ani, acestea au fost minore prin comparație cu ceea ce se va întâmpla în perioada următoare.

Stadionul va fi reconstruit aproape complet, doar tribuna 1 va rămâne în forma actuală și partea de peluză care are vestiarele sub structură. Celelalte tribune vor fi demolate pentru reconstrucție, va fi refăcută pista de atletismși o nouă tabelă va fi montată pe structura celei vechi. Sunt doar o parte din lucrările ce vor începe în primăvară potrivit comunicatului Primăriei:

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

”Primăria Sibiu a semnat contractul pentru prima etapă a lucrărilor de modernizare a Stadionului Municipal și anume reabilitarea tribunei oficiale, a peluzei cu vestiare, a pistei de atletism și a gardului de împrejmuire a acesteia, precum și demolarea tribunelor degradate care vor fi ulterior reconstruite. Lucrările vor începe în primăvara anului viitor.

În această etapă a modernizării Stadionului Municipal sunt prevăzute lucrări de îmbunătățire a terenului de fotbal, precum reabilitarea tribunei și a lojei oficiale, inclusiv schimbarea scaunelor. Se va amenaja și un nou sistem de iluminat exterior al acestei zone a Stadionului Municipal. De asemenea, pista de atletism va fi reamenajată.

Contractul mai include și lucrări de reabilitare termică a tribunei oficiale, dar și demolarea tribunelor degradate, acestea urmând să fie reconstruite într-o etapă următoare a lucrărilor de modernizare”, se precizează în comunicatul Primăriei Sibiu.

Ultima modernizare serioasă a stadionului Municipal s-a petrecut acum mai bine de 30 de ani, în 1982, când tribuna 1 a stadionului construită din lemn a fost demolată iar în locul ei a fost construită cea actuală, acoperită în jumătatea superioară. Celelalte tribune de beton au fost construite între anii 1977-1981.

Primaria Sibiu va construi alte două terenuri de fotbal de dimensiuni oficiale în zona târgului Obor, lângă baza Independența. Primul va avea gazon natural și tribune pentru 1500 de locuri iar al doilea sintetic. Ambele vor dispune de nocturnă.

foto: Sibiu – Pagina oficiala a orașului

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.