JSport.ro

DSC_0666LSS Voinţa Sibiu a lansat în aceste zile campania “2% pentru LSS Voinţa Sibiu” prin care toţi suporterii şi susţinătorii clubului alb-verde şi ai fotbalului sibian sunt invitaţi să completeze formularele 230 prin care orice contribuabil poate redirecţiona 2% din impozitul pe venit către o asociaţie non-profit. Singura condiţie este să fi lucrat cu forme legale în anul 2015.

“Puteţi susţine activităţile Asociaţiei Sportive L.S.S. Voinţa Sibiu prin direcţionarea a 2% din impozitul pe venit pe care statul vi l-a luat în anul fiscal 2015. Formularul 230 poate fi completat şi depus până în luna mai a anului 2016 de către orice contribuabil care a lucrat cu forme legale în anul 2015, indiferent de perioadă”, se arată pe pagina oficială de facebook a clubului.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Formular 230 LSS Vointa SibiuPentru clubul sibian, înfiinţat şi administrat de suporterii de pe malul Cibinului, este al patrulea an în care lansează această campanie, cea mai importantă sursă care formează bugetul anual al echipei. Este, în acelaşi timp, şi cel mai uşor mod prin care suporterii pot susţine financiar echipa favorită pentru că practic nu se dau bani din buzunar. Prin completarea formularului, statul va redirecţiona 2% din banii pe care i-a luat deja contribuabilului în anul precedent.

Fulare şi eşarfe pentru suporteri

LSS Voinţa Sibiu a pregătit fanilor în aceste zile noi modele de fulare şi eşarfe disponibile în fan-shop-ul clubului. Materialele au beneficiat de o campanie de prezentare deosebită printr-o serie de fotografii distribuite pe canalele oficiale de comunicare ale “alb-verzilor”. Toţi banii strânşi din vânzarea lor rămân la bugetul echipei. Articolele din fan-shop se pot comanda pe adresa de e-mail lssvointasibiu@yahoo.com sau de pe pagina de facebook a echipei, www.facebook.com/Vointa.Sibiu .

DSC_0632DSC_0666DSC_0715DSC_0740Continuă campania cardurilor: 140 de membri până acum.

Campania membrilor cotizanţi lansată în toamnă de clubul sibian a strânsă în primele 4 luni 140 de membri cotizanţi.

“Fanii pot deveni membri cotizanți ai clubului prin achiziționarea cardului de susținere. Cotizația pentru sezonul 2015/2016 este de 25 de lei pe an (aproximativ 2 lei pe lună). 1000 de membri este target-ul minim pentru a îndeplini bugetul echipei necesar promovării în liga III-a, obiectivul stabilit pentru noul sezon”, se precizează pe site-ul suporterilor, www.peluzasud.ro

Pentru cei care nu sunt din Sibiu, plata cotizației se poate face prin cont bancar:
ÎN LEI: Număr de cont: RO55CARP033200842189RO02 deschis la banca Carpatica, titular de cont LSS VOINŢA SIBIU
ÎN EURO: Număr de cont: RO39CARP033200842189EU01 ; Titular de cont: LSS VOINTA SIBIU ; Swift: CARP RO 22

Toţi suporterii care îşi vor achiziţiona un card în luna decembrie sau ianuarie pot cumpăra la alegere un fular sau o eşarfă pentru doar 5 lei.

DSC_0706sursă foto: www.peluzasud.ro

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.