JSport.ro

aLotul național al sportivilor Federației Române de Karate Kyokushin a reușit weekendul acesta un rezultat de excepție la participarea la Campionatul European de la Sofia, Bulgaria. La finele competiției karateka românii au obținut șase medalii – una de aur, una de argint și patru de bronz.

Anthony Ochian de la CSU-Gym Oradea a devenit campion european la tineret (15-16 ani) în cadrul categoriei -65 kg, categorie unde tot un orădean de la CSU-Gym, Octavian Faur, a reușit să obțină bronzul. Tot pe locul 3, dar la -60 kg s-a clasat și Szabo Norbert de la CS Tiger Târgu Mureș.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Sibianca Andreea Pavel de la CS Satori Kai Sibiu a obtinut la rândul ei un binemeritat loc 3 în proba de kata tineret. Mădălina Cupșa de la CS Sakura Baia Mare a devenit vicecampioană europeană în proba de kata la categoria de vârstă U22. Ultima medalie, dar nu cea mai puțin importantă, a fost obținută de Andreea Merca de la CSC Sânmartin care a reușit să se claseze pe locul 3 la proba de kumite -65 kg în cadrul categoriei de vârstă U22 deși nu a împlinit decât 18 ani.

sursă: facebook – Federația Română de Karate Kyokushin

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.