JSport.ro

12744485_1255177427832366_2168835163389061115_nJudoka Daniel Natea din Sibiu a plecat duminică dimineață spre Rio de Janeiro alături de o parte din delagația țării noastre pentru a participa la Jocurile Olimpice. 

Sibianul va reprezenta țara noastră la judo, categoria +100 de kilograme. Acesta a recunoscut că se pregăteștep entru acest moment de 16 ani.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

”Am început pregătirea pentru Jocurile Olimpice acum 16 ani, sunt pregătit și îmi doresc foarte mult să merg acolo și să iau o medalie. Știu aproximativ ce adversari o să am, în semifinale îl voi întâlni pe japonez (n.r. — Hisayoshi Harasawa), pe care l-am bătut de curând la Masters în Mexic. Deci cred că pot să-l bat și a doua oară. Până în semifinale mai am și alte meciuri, normal, dar merg acolo să câștig. Am calculat și vârful de formă ar trebui să îl prind la Rio. Noi, la judo, suntem patru sportivi și vrem cât mai multe medalii. Dacă se poate chiar patru medalii”, a declarat pentru Agerpres, Daniel Natea.

La Rio, România va fi va fi reprezentată de un lot de 97 de sportivi, acestora li se mai adaugă și 7 rezerve, fiind împărțiți pe 15 discipline.

sursa foto: facebook.com

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.