JSport.ro

N-au fost doar fotbaliști sibieni la ediția din acest an a Six Nation Camp. Orașul nostru a avut reprezentați și la înot prin participarea clubului CS Viitorul Sibiu care s-a deplasat la Marburg cu 12 copii.

Tabăra sportivă Six Națion Camp organizată începând din 2011 la fiecare doi ani în orașul german Marburg și care reunește sportivi din orașele înfrățite cu acesta, a avut în acest an, probabil, cea mai mare delegație de sportivi sibieni. Alături de fotbaliștii cluburilor Alma Sibiu și Interstar, 12 copii care practică înotul la CS Viitorul Sibiu s-au pregătit timp de o săptămână în cadrul excelentei baze sportive a Marburgului.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

”CS Viitorul Sibiu a participat la tabăra sportivă Six Nation Camp 2019 din Marburg cu 12 copii care practică înotul la nivel de amatori. Copiii au vârste cuprinse între 7 și 14 ani. Această tabără a debutat în anul 2011 ca o competiție sportivă între orase înfrățite cu Marburg. Primele două ediții a avut ca format sportiv fotbalul, ulterior s-a completat cu înot, baschet, volei. Pe lângă activitățile sportive tabăra are un caracter social, intercultural, unde se încurajeaza dialogul verbal și nonverbal (comunicare între vorbitori de limbi diferite). CS Viitorul Sibiu a participat cu copiii la toate edițiile acestei tabere”, a precizat Cătălin Fărcaș, președintele clubului Viitorul.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.