JSport.ro

CSM Sibiu a pierdut duminică în deplasare partida cu Bucovina Suceava, scor 13-73, într-un meci din cadrul etapei a VII-a a returului Diviziei Naționale la Rugby. În tur, sibienii au ținut în șah formație suceveană prima repriză dar au cedat în final, 20-38. 

Duminică, la Suceava, echipa sibiană nu putea emite pretenții în fața unui adversar mult mai puternic, obișnuit în ultimii ani și cu prima ligă a țării. CSM a reușit două eseuri netransformate și o lovitură de pedeapsă. De partea cealaltă, bucovinenii au culcat balonul oval în terenul sibian de 12 ori iar de 7 ori au și transformat.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Victorie pe teren pierdută la ”masa verde”

CSM Sibiu a reușit runda trecută să obțină prima victorie în campionat învingând trupa Aradului cu 34-33 pe arena ”Bebe Boboc” din Valea Aurie. Oaspeții au contestat la final legitimația unuia dintre jucătorii sibieni iar Federația de Rugby le-a dat dreptate. Meciul a fost omologat cu victoria la ”masa verde” a Aradului, 5-0.

Pentru CSM Sibiu urmează o săptămână de pauză dar va reveni pe teren propriu duminică, 11 noiembrie, de la ora 11:00. Pe arena Bebe Boboc, CSM va înfrunta Rugby Club Gura Humorului. În tur, sibienii au pierdut cu 12-66.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.