JSport.ro

Joi, 28 decembrie, Arena Platoș din Păltiniș va fi gazda unei competiții extrem de spectaculoase și inedită pentru Sibiu și România. White Enduro, singurul concurs de enduro pe zăpadă din țară va atrage zeci de motocicliști pentru o provocare ce va avea premiu final o participare la ediţia din 2018 a Red Bull Romaniacs.

Organizatorii garantează distracție maximă: ”Cine spune că la venirea zăpezii trebuie să duci motorul la iernat? Hibernarea nu este pentru adevăraţii pasionaţi de enduro, dovadă stând şi provocarea adresată de Arena Platoş. White Enduro este gândit să fie distractiv şi va folosi o parte din traseele de la ediţia 2017 a Red Bull Romaniacs, cele aflate lângă pârtiile de schi de la Arena Platoş Păltiniş (jud. Sibiu). Evenimentul se adresează atât enduriştilor care au motociclete echipate cu pneuri cu ţinte cât şi celor care vor să ruleze cu pneuri clasice de enduro sau motocros”, se precizează într-un comunicat postat pe pagina oficială a Arenei Paltoș. 

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Provocarea va fi împărţită în două categorii: Pneuri cu ţinte, Pneuri fără ţinte, (spikes, non-spikes) iar fiecare va avea două clase A şi B, unde A este clasa cu cel mai dificil traseu de la White Enduro. Startul se va da în masă, calificările sunt programate în după-masa zilei de 28 decembrie, riderii urmând să parcurgă un tur cu o lungime între 4 şi 10 km, în funcţie de condiţiile meteo.
Cursa este programată după lăsarea întunericului şi vor fi de parcurs 3 sau 5 tururi, în funcţie de coniţiile meteo.

Dintre cei înscrişi, indiferent de categoria la care participă şi rezultat, un rider va primii şi un cadou întârziat de la Moş Crăciun. Respectiv orice concurent poate câştiga un voucher de înscriere la ediţia din iulie 2018 a celui mai dificil raliu hard enduro din lume.

Program:
09:00-12:30 Înscrieri
13:00 Calificări
17:00 Finale

CATEGORII:
PNEURI CU ȚINTE
PNEURI FĂRĂ ȚINTE

CLASE: A și B

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.