JSport.ro

Andreea-Dragoman-Top10-Europa-768x533Cei mai buni sportivi ai judeţului Sibiu vor fi premiaţi vineri, 18 decembrie, ora 12.00, la Biblioteca Astra în cadrul Galei Sportului Sibian. Evenimentul se va desfăşura în sala festivă de la etajul 2 al clădirii vechi a bibliotecii şi este organizat de Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Sibiu.

Vor fi premiați cei mai buni 20 sportivi ai județului Sibiu, sportivi care au adus cele mai bune rezultate de-a lungul anului 2015 la probe Olimpice și Neolimpice. Se vor premia primii 10 sportivi la probele Olimpice, primii 10 sportivi la probele neolimpice și cei mai buni antrenori ai anului 2015.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

În 2014, cea mai bună sportivă a anului a fost medieşeanca Andreea Dragoman, campioană europeană la tenis de masă, legitimată la clubul CS Rom Gaz Mediaş, urmată de atletele Dana Necşoiu (CSŞ Şoimii Sibiu) şi Dana Loghin (CSŞ Mediaş).

“Festivitatea de premiere în domeniul Sportului este un eveniment cu o lungă tradiție care încheie un an competițional. Este o ocazie unică, în care sportivii, antrenorii, tehnicienii, sponsorii, media, toți ce-și aduc contribuția la dezvoltarea acestui domeniu să se întâlnească, să se felicite reciproc, să se bucure de rezultate și să-și propună obiective pentru următorul an competițional”, susţine Ioana Tomescu, directorul executiv adjunct, într-un comunicat de presă al DJST Sibiu.

Premierea va fi intercalată cu momente artistice oferite de sportivii județului Sibiu legitimați la Cluburile sportive din județ și se va finaliza cu recital LUANA PRODEA.

foto: sibiu100.ro şi novatv.ro

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.