JSport.ro

Marți, 24 aprilie, s-a dat startul celei de-a 15 ediții a Red Bull Romaniacs, unul din cele mai raliuri de enduro din lume, găzduit de județul și orașul Sibiu. Ca de obicei, Prologul, cea mai spectaculoasă parte a competiției s-a desfășurat pe Bulevardul Corneliu Coposu, pe un traseu amenajat în fața la mii de spectatori.

La categoria Gold, britanicul William Bolt a obținut cel mai bun timp urmat de Wade Young, Tadeusz Blazusiak, Manuel Lettenbichler și Jonathan Walker. Românii Norbert Levente, Varga Szolt și Claudiu Bozeșan s-au clasat pe 17, 28, respectiv 31.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Austriacul Dieter Rudolf a fost primul la categoria Silver urmat de Robert Nowak, Matthew Green, românul Emanuel Gyenes și neamțul Robert Scharl. Alți români care au obținut timpi buni au fost Sergiu Grecu, locul 14 și Cristian Harpa, locul 28.

La Bronze, brazilianul Gianino Coscarelli a fost cu 3 minute mai rapid decât ceilalți competitori, 13m40s.460. Fabien Choffat, Matthew Hannaford, Bieri Marc și Milos Novakovic au completat Top 5 cei mai rapizi rideri.

FOTO: Facebook – Federația Română de Motociclism

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.