JSport.ro

Noul Skate Park ce are o suprafață similară unui teren de fotbal a fost inaugurat sâmbătă în prezența primarului Astrid Fodor. Zeci de tineri au testat deja noile circuite. 

Skate Park-ul a fost ridicat de la 0 în vecinătatea târgului ”Obor”, ieșirea spre Mediaș, și beneficiază și a costat 4,6 milioane de lei, investiție realizată de Primăria Sibiu.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

„Este un proiect pentru tineri, pentru sport. Am investit în acest obiectiv pentru că suntem conștienți că tinerii sibieni au un mare interes pentru acest tip de sport. Parcul este cel mai mare din țară, dar și cel mai modern pentru că am amplasat aici cele mai noi elemente și ansambluri care formează circuite pentru BMX, skateboard, role, trotinete și MTB-uri. Sper să fie pe placul celor care practică aceste sporturi și să îl folosească cu plăcere”, a precizat Astrid Fodor, primarul municipiului Sibiu. 

Noul skate park a fost amenajat pe o suprafață de peste 10.000 m2, din care pe mai mult de 3.000 m2 s-au montat opt ansambluri de elemente specifice prefabricate din beton. În jurul acestor instalații s-a amenajat o zonă pietonală pe 2.000 m2 pe care s-au creat alei, s-au montat bănci și s-a completat cu zone verzi în suprafață de 3000 de m2 pe care s-au plantat arbuști și copaci.

Parcul pentru skateboarding este deservit de o clădire cu vestiare și grupuri sanitare. Pentru a viabiliza zona parcului, a fost amenajat drumul de acces spre acesta și o parcare de 60 de locuri pentru autovehicule și 12 suporți pentru biciclete. De asemenea, parcul este luminat de 33 de corpuri de iluminat cu LED și supravegheat de un sistem cu 8 camere video, o măsură anti-vandalism necesară.

Parcul va fi deschis zilnic de la ora 10 la ora 22.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.