JSport.ro

Patinoarul din Șelimbăr, deschis pentru prima dată în localitatea din vecinătatea Sibiului, a devenit rapid o atracție pentru locuitorii comunei. Instalat în centrul Șelimbărului, patinoarul face cu brio concurență arenei similare din Cisnădie.

E miercuri seara, o zi oarecare a săptămânii. De la ora 20.00 intră o nouă tură de patinatori pregătiți să ”șlefuiască” gheață pentru următoarea oră și jumătate. La ghișeul pentru bilete totul decurge fluid. Se cumpără bilete, se închiriează patine, se probează la căldură în ciuda spațiului nu tocmai generos. Există și o nemulțumire vizavi de calitatea patinelor dar majoritatea nu au o problemă în acest sens. Ca o părere personală, sunt același model precum cele ale patinoarului din Piața Mare. Prețurile sunt însă la o treime.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

5 lei biletul, 5 lei închirierea patinelor

În comparație cu Patinoarul din Sibiu care practica prețuri de 15 lei, bilet de intrare, și 10 lei, închirierea patinelor, la Șelimbăr prețurile sunt modice, 5 și 5 lei. Sibienii par să aprecieze că deși în acest an patinoarul nu are concurent în orașul de pe Cibin prețurile sunt la nivel scăzut. Și vin în număr mare. Fie că sunt profesioniști, copii, începători sau vor să dea jos mesele copioase de sărbători, patinatorii sunt toți la fel de entuziaști.

Pe patinoar continuă să mai vină tineri mult după ora 20.00. Vin și de la Cisnădie unde, la această oră, nu mai erau patine de închiriat. Multe alte mașini aflate în trecere opresc pe margine (patinoarul e amplasat lângă strada principală) pentru a filma sau poza.

Patinoarele sunt categoric un succes în această perioadă și un mod excelent pentru localnici de a petrece timpul liber și de a practica sport în acest sezon. Din păcate, sunt doar trei în zona Sibiului și niciunul în orașul de pe Cibin: la Cisnădie, Șelimbăr și Avrig.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.