JSport.ro

DSC_0480Sute de sibieni au ales să petreacă a II-a zi de Crăciun prin mişcare în aer liber sau în interior provocaţi de evenimentul Sibiu Winter Challenge, desfăşurat sâmbătă, 26 decembrie. Arena Platoş Păltiniş şi Arka Park Indoor Climbing Sibiu au deschis larg porţile lăsând intrarea liberă tuturor celor care au dorit să iasă din casă pentru a face sport.

Evenimentul, aflat la cea de-a treia ediţie, reprezintă versiunea de iarnă a Sibiu Challenge. Iubitorii sporturilor de iarnă au fost invitați să ia parte pe timpul zilei, în intervalul orar 10.00-17.00, la o adevărată “mini-olimpiadă” pe pârtia Arena Platoş.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Sibiu Winter Challenge este evenimentul care îi provoacă pe toţi pasionaţii sporturilor albe şi nu numai, să ia parte la o zi a mişcării, a sporturilor zăpezii. Pe tot parcursul zilei, personalul specializat a fost la dispoziţia publicului pentru coordonare sau iniţiere în: întreceri de sănii, ski & snowboard monitor pentru începători, hockey pe zăpadă, activități pentru copii, castele gonflabile, toate într-o atmosferă de bună dispoziţie, animată de muzică bună.

Pe lângă activităţile dedicate sporturilor de iarnă, desfăşurate la pârtia Arena Platoş din Păltiniş, iubitorii sportului au avut posibilitatea de a petrece o zi inedită la o nouă locaţie parteneră, care s-a alăturat proiectului: Arka Park Indoor Climbing Sibiu.

foto Arena Platoş Ovidiu Matiu

foto Arka Park Indoor (Sbsport.ro)

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.