JSport.ro

DSC_0725Sâmbătă şi duminică la Promenada Mall din Sibiu s-a desfăşurat Campionatul Naţional de Powerlifting împins din culcat 2015, competiţie ce a reunit cei mai buni sportivi din ţară. Rând pe rând în faţa spectatorilor au urcat sportivi din Alba Iulia, Timişoara, Oradea, Braşov, Bacău, Rm. Vâlcea şi Sibiu.

Atmosferă frumoasă sâmbătă la Sibiu unde reprezentanţii unei ramuri sportive mai puţin cunoscute la noi în ţară, powerliting-ul, s-au reunit în urbea de pe Cibin pentru a ne oferi puţin din frumuseţea acestei discipline. De fapt, această ramură sportivă s-a dezvoltat oficial din apropierea Sibiului, mai exact din Alba Iulia, unde îşi are sediul Federaţia Română de Powerlifting certificată în 2009 după ce în 2006 powerlifting-ul era recunoscut oficial în România ca urmare a eforturilor unui comitet de iniţiativă condus de tehnicienii albaiulieni Ioan Frăţilă şi Ovidiu Pănăzan. Până la această dată powerlifting-ul a avut o activitate neoficială de 40 de ani în ţara noastră.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Pasiunea pe care o investesc iubitorii şi parcticanţii acestui sport este trăsătura pe care o remarci prima dată la un eveniment precum a fost cel de la Sibiu. Seriozitatea, concentrarea şi ambiţia din timpul concursului s-a îmbinat excelent cu atmosfera de familie dintre sportivi şi care s-a reflectat cel mai bine în poza de la final:

DSC_0860

 

Joma - JSport.roJSport.ro

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.