JSport.ro

Clubul de rugby CSR CSM Sibiu și-a propus anul trecut să rezultate frumoase dar mai mult decât atât formarea copiilor atât sportiv cât mai ales uman. Reprezentanții clubului au înțeles că la acest nivel, al juniorilor, turneele din deplasare nu înseamnă doar cazare, masă și rugby. 

Clubul sibian a făcut o retrospectivă pe blogul său a momentelor extra rugby din 2018. Plajă, vizite la grădini zoolorgice, parc de distracții, minigolf, paintball sunt doar câteva din distracțiile care s-au împletit cu meciurile de rugby ale piticilor de la CSR CSM.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Horia Stoica, antrenor CSR CSM Sibiu: ”La turneul de la Constanța copiii au beneficiat de o zi suplimentară pentru a putea profita de soare și plajă, au vizitat parcul de distracții din Mamaia și gradina zoologică și au urmărit spectacolul cetaceelor la Delfinariu. La Timișoara, copii au vizitat grădina zoologică și centrul istoric al orașului.

La Gura Humorului ne-am relaxat în parcul de distracții al orasului, jucând minigolf, trăgând cu arcul sau cu pușca de paintball sau catarati pe parcursul aerian între arbori.
Turneul de la Oradea este mereu un bun prilej de a vizita Aqua Park-ul, la fel ca și turneul de la București.

Bineînțeles, la sfârșitul unor turnee bune, micii Dragoni au fost răsfățați cu mâncarea lor preferată, pizza.

Copiii au nevoie și de altceva decât de rugby. Ne bucură mult rezultatele sportive, dar trebuie să ne gândim la ei ca la niște copii de 6-7-10 ani, care au nevoie și de distracție și de surse noi de cunoștințe. Acum că “grupa mică” a crescut, vom trece probabil și la vizitarea unor muzee ori obiective turistice sau istorice în zonele unde vom juca. Copiii învață să se descurce singuri, mai ales în deplasările de două sau mai multe zile, unde pe lângă masă la restaurant și conduită în timpul acesteia, cei mici trebuie să învețe să își gestioneze singuri igiena personală, devenind din ce în ce mai independenți.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.