JSport.ro

După ce boxul sibian a fost scos din mezerie datorită implicării unui om cu suflet și cu multă dorință de a ajuta, Gigi Iliescu, și a celor din jurul lui, rugby-ul a rămas cel mai umilit sport al orașului Sibiu.

A fost încă un an pentru rugbiștii sibieni în care stadionul propriu înseamnă un teren și un vagon pe post de vestiar. Încă un an în care tot mai mulți rugbiști locali care mai veneau din pasiune au ales să nu mai vină. Încă un an în care jucătorii echipei nu primesc un minim de respect, însemnând o masă, încă un an în care cei accidentați își cumpără singuri medicamente, încă un an… hrănit doar cu pasiune.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Și dacă, în ciuda greutăților, Sibiu s-a mai bătut la pozițiile 2-3 în sezoanele precedente, anul acesta neajunsurile s-au reflectat și în rezultatele echipei. CSM Sibiu a încheiat ediția 2016/2017 fără nicio victorie, pe ultima poziție a Diviziei A, a treia ligă națională. CSM Sibiu, clubul care, nu cu foarte mulți ani în urmă se bătea cu greii campioantului primei ligi în fața a sute sau mii de oameni care înconjurau arena de lângă cartierul Valea Aurie.

5-54 a fost la ultima reprezentație a sezonului a rugbiștilor sibieni. Un meci pierdut la o diferență clară dar cu un eseu frumos marcat în finalul meciului în fața câștigătoarei Diviziei A, Grivița București, care s-a remarcat prin 8 eseuri și 7 transformări.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.