JSport.ro

Echipa de rugby CSM Sibiu a fost sâmbătă la un pas de a obține o victorie mare în fața unei echipe puternice a Diviziei A, RC Grivița București. Sibienii au condus cu 13-12 până spre finalul meciului dar oaspeții s-au impus printr-o încercare realizată cu două minute înainte de încheierea jocului.

Pe o vreme ploaioasă și rece, în fața a 50 de spectatori inimoși, Sibiul a deschis scorul, 7-0, prin încercarea lui Ștefănel transformată de Dragoș. Adam a punctat la rându-i pentru oaspeți printr-o încercare iar Ungureanu a transformat, astfel că egalitatea s-a restabilit la 7. Chiar înainte de pauză, Dragoș punctează din nou pentru CSM Sibiu prin drob goal iar la sibienii încheie primele 40 de minute în avantaj, 10-7.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

La pauză, pe teren au intrat pentru o scurtă demonstrație de mini-rugby piticii clubului CSR-CSM Sibiu pregătiți de Horia Stoica, al căror joc demonstrativ a continuat și în prima parte a reprizei secunde, în spatele buturilor.

Partea secundă a început bine pentru sibieni care și-au mărit avantajul printr-un nou drop, autor Ștefănel, și scorul devenea 13-7 pentru CSM. Nou-intrat în tabăra oaspeților, Cătescu a reușit a doua încercare a echipei sale, netransformată, și Sibiul a rămas în avantaj, 13-12. Dramatismul meciului a început în ultimele 3-4 minute. Jucătorii sibieni aveau posesia în jumătatea adversă și părea că o vor menține până la sfârșitul jocului. Oapeții au recuperat însă balonul oval și cu mai puțin de 2 minute înainte de final au reușit a treia încercare prin Forminte, transformată de Ungureanu, stabilind scorul final, 13-19.

Mai au doar un meci

Rugbiștii sibieni mai au doar o partidă de disputat în această toamnă în cadrul turului Diviziei A. CSM Sibiu se va deplasa în capitală pentru a da piept cu Sportul Studențesc București, sâmbătă, 14 octombrie, începând cu ora 14:00.

Campionatul se va relua în 31 martie cu un meci în deplasare, tot în București, cu Dinamo II, iar pe teren propriu CSM va reveni în 14 aprilie, de la ora 14:00, adversar CS Mănăștur Cluj.

CSM Sibiu: Curta, Bocai, Procopi, Vasile, Ștefănel, Dragoș, Posa, Albu, A. Simineti, Lungu, Moni, Arcaș, Dumzer, Pustiu, B. Simineti. Rezerve: Paul, Cechioteanu, Mocanu, Avram, Pricop, Gostoi, Macrea, C. Avram. Antrenor: Răzvan Borcan.

RC Grivița București: Amaxinoaie, Nicolae, Ioana, Cojocaru, Sacuole, Bujor, Ungureanu, Forminte, Pădureanu, Oancea, Avram, Gontineac, Mitrea, Adam, Zaharia. Rezerve: Ocheratu, Moise, Budeanu, Cătescu, Arsene, Podoleanu, Ioniță. Antrenor: Ermil Pasacau

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.