JSport.ro

Popicarul echipei CS Oraș Tălmaciu s-a întors cu un rezultat foarte bun la proba de tandem din cadrul Campionatului Național de Popice. Alături de Daniel Andrași de la Electro Tg. Mureș, Alexandru Mitru a câștigat medalia de argint după o finală pierdută la limită.

În optimi, Mitru și Andrași au eliminat o formație a celor de la Electro Tg. Mureș, în sferturi Hunedoara, în semifinala Clujul, iar în finală a fost egalitate la manșe, 1-1, și 11-9 la sudden Victory pentru echipa gazdă, Petrila.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

”Sunt foarte bucuros că am reusit să aduc titlul de vicecampion național la tandem acasă. A fost foarte greu, competiția a fost foarte stransă, oricine ar fi putut câștiga. Îi mulțumesc clubului CS Oraș Tălmaciu pentru susținere și antrenorului Antimirescu Remus, de la CFR Olimpia ACB Iasi, pentru că a fost alături de mine la această competiție”, a declarat pentru sbsport.ro Alexandru Mitru

La individual, Mitru s-a clasat al 8-lea cu 507 p.d.

Născut în Tălmaciu, Alex Mitru are 18 ani și joacă cu dublă legitimare, la CSO Talmaciu, ca junior U23 și la CFR Olimpia AcB Iasi la echipa de seniori ca junior U23.

Campionatul Național Individual U18 de Popice s-a disputat la Petrila între 6-7 februarie 2018. Au participat 39 sportivi, 15 în întrecerea feminină şi 24 în cea masculină.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.