JSport.ro

DSC_0989Echipa de popice C.S. Oraș Tălmaciu a fost invitată să participe la ediția a III-a a ”Cupei Petrolistului – Petrom-OMV” în data de 23.07.2016. Competiția se va desfășura pe arena Voința Compet Ploiești, una din cele mai moderne din țară, dotată cu 6 piste, ridicare automată și afișaj electronic.

Practic, la Ploiești, va face deplasarea o întreagă selcționată a Sibiului, știut fiind faptul că ori de câte ori este invitată o echipă sibiană sau mai mulți jucători din județ la o competiție națională, aceștia o fac sub egida clubului tălmăcean, singurul club sportiv din județ cu ramură de popice.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Jucătorii care vor reprezenta județul la această competiție sunt următorii: Bădilă Ioan, Beuck Erhard, Bozdoc Gheorghe, Cărămizoiu Dumitru, Cioacă Vasile, Crețoiu Ioan, Fechete Dorel, Mailat Liviu, Miclauș Ioan, Oltean Vasile, Petrea Ioan, Popirad Ioan, Stoichiță Ioan și Veștemean Dan echipa va fi însoțită de președintele clubului C.S. Oraș Tălmaciu, domnul Gheorghe Țivrea.

Gheorghe Țivrea: ”Vrem minin 6 medalii”

Antrenorul echipei este încrezător în forța celor care fac deplasarea la Ploiești: ,,Sper să ne întoarcem cu cel puțin 6 medalii de la această competiție, am încredere în băieți, sunt bine pregătiți cu toate că nu au încă o arenă competitivă pentru a se antrena în condiții optime.,,

Anul viitor în orașul Tălmaciu se va construi o arenă cu 4 piste, ridicare automată și afișaj electronic.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.