JSport.ro

13051764_923790084397056_7799390916331475050_nSâmbătă și duminică, 23-24 aprilie, baza Voința din Sibiu va găzdui primele două etape Campionatul Național Individual Open al României, organizate de cluburile Voința Sibiu și CSTA Steaua București. La start se vor alinia sportivi din Ucraina, Polonia, Germania, Ungaria și România.

Start sâmbătă la 14.00 și duminică la 11.00

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Prima etapă debutează sâmbătă, 23 aprilie, începând cu ora 14.00, în timp ce duminică sunetul motoarelor se va auzi de la ora 11.00. Vor participa următorii sportivi:

  • Germania: Ronny Weiss și Richard Geyer
  • Ucraina: Andriy Kobrin și Stas Melnychuk
  • Polonia: Mariuzs Fierlej
  • Ungaria, Debrecen: Sandor Konya
  • ASC Voința Sibiu: Fogas Imre, Fogas Imre jr., Fogas Gabor, Csengi Iozsef şi Bajus Lajos (toți din Ungaria)
  • Brăila: Fănel Popa, Ştefan Popa, Gheorghe Stănel
  • CSAT Steaua: Gheorghe Marian, Adrian Gheorghe – campion naţional en-titre – și Eugen Iancu

În premieră, pernă gonflabilă în locul cauciucurilor

Pista de dirt-track a stadionul Voința va beneficia în premieră pentru Sibiu dar și pentru România de o pernă gonflabilă pentru viraje. Aceasta a fost adusă de la clubul Zarnovica. În același timp la stadion au loc diverse lucrări de reabilitare a arenei între care vopsirea tribunei, recondiționarea mantinelei, boxe individuale pentru rideri și se înlocuiește instalația electrică pentru cuplarea compresoarelor. Sâmbătă și duminică spectatorii se vor putea bucura și de o instalație de sonorizare profesionistă.

10 lei biletul și surprize pentru spectatori

Spectatorii sunt așteptați în număr foarte mare pe stadionul Voința în cele două zile de concurs. Pe baza biletului de intrare care se poate achiziționa la intrarea în stadion, spectatorii vor participa la o tombolă organizată în parteneriat cu Centrul Aria. Câştigătorii vor primi abonamente pe o lună la serviciile din cadrul Centrului Aria şi intrări gratuite la serviciile SPA.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.