JSport.ro

Un nou an pentru ”Școala de jocuri”, activitate dedicată copiilor mici și foarte mici spre a fi îndreptați ulterior spre un sport, va debuta în 5 aprilie, la terenul de rugby din Sibiu. ”Școala de jocuri” se adresează tuturor și este gândit să atragă micuții spre mișcare în general și sport în special.

Fostul rugbist Horia Stoica îi va pregăti cu zâmbetul pe buze pe copii și va face din fiecare antrenament o plăcere pentru copii: ”In zilele de miercuri si vineri, cu începere de la ora 16:30, vă asteptam la terenul de rugby Bebe Boboc de pe Aleea Călăreților pentru ședințe de câte 60-75 de minute cu copii preșcolari (4-5-6 ani) și clasa 0”, a precizat Horia.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Ce este ”Școala de jocuri”?

Structurat ca un antrenament, fiecare “curs” al scolii de jocuri cuprinde o parte de încălzire, de jocuri de atenție, atenție distributivă, orientare în spațiu, răspuns la stimuli și disciplina, o parte de dezvoltare fizică armonioasă și în încheiere o parte de jocuri ale copilăriei: rațele și vânătorii, lupul și oile, țară, țară vrem ostași, vulpe – viperă – găina, etc.

Obiectivul principal al acestui program este pregătirea celor mai mici pentru practicarea unui sport prin îmbunătățirea condiției fizice, familiarizarea cu condițiile de antrenament, dezvoltarea îndemânării, dezvoltarea capacității de a socializa și a se integra într-un colectiv.

Tariful pe lună este de 70 de lei iar mai multe detalii se pot afla și accesând pagina de facebook www.facebook.com/scoala.de.joc/

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.