JSport.ro

puma teamSportivii PUMA Club ne reprezintă cu mândrie la competiţiile naţionale şi internaţionale din domeniul Taekwon-do-ului. În perioada 13-15 mai 2016 a avut loc Campionatul Naţional de Taekwon-do ITF pentru Juniori II şi III, desfăşurat la Sala Sporturilor din Haţeg, Judeţul Hunedoara. La această competiţie, PUMA Club a participat cu un lot format din 23 de sportivi şi 3 arbitri, alături de conducătorii clubului şi de susţinătorii sportivilor.

Echipa PUMA Club, campioană naţională 2016

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Cu o participare numeroasă a 18 cluburi sportive din ţară şi peste 200 de sportivi junori, Campionatul Naţional de la Haţeg a fost un real succes.  În clasamentul general pe cluburi sportive, echipa PUMA Club a obţinut locul 1 şi titlul de „campioană naţională”, cu 10 medalii de aur, 7 de argint şi 9 de bronz.

david trinbitasDavid Trînbiţaş, „juniorul de aur” al PUMA Club

La vârsta de 7 ani, juniorul David Trînbițaş a fost desemnat „cel mai bun sportiv” în cadrul Campionatului Naţional. Obţinând 3 medalii de aur la probele de sărituri, tull şi lupta, David a condus clubul sibian pe cea mai inaltă treaptă a podiumului.

David practică Taekwon-do de 2 ani la PUMA Club, iar prin multă muncă şi disciplină a ajuns să fie unul dintre cei mai buni junior din țară. Anul trecut în decembrie la Cupa Transilvaniei de la Cluj Napoca a obţinut din nou titlul de „cel mai bun sportiv” cu 2 medalii de aur la probele de tull şi luptă.

Participarea la Campionatul Naţional de Taekwon-do ITF de la Hateg a fost un succes pentru clubul nostru. Am obţinut locul I în clasamentul general, cu 10 medalii de aur, 7 de argint şi 9 de bronz, adăugând un trofeu important în vitrina performanţelor noastre şi pentru acest lucru aş dori să ii felicit pe sportivi şi să le multumesc antrenorilor noştri : Dani Mărginean şi Radu Neagu – care se ocupă de pepiniera de copii a clubului, Ciprian Banea – care antrenează grupele intermediare de performanţă şi, nu în ultimul rând, Alin Lazurca-antrenor principal pe partea de performanţă. Să nu uităm că aceste rezultate excelente se datorează efortului comun al intregii familii PUMA Club”, a declarat Adrian Bibu, vicepreşedintele clubului.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.