JSport.ro

Hanbal Club Sibiu va încerca să obțină duminică în sala Transilvania a doua victorie din acest sezon după cea din debutul campionatului Diviziei A. Sibienii întâlnesc echipa a doua a clubului Minaur Baia Mare începând cu ora 17:00 iar intrarea spectatorilor se va face pe bază de bilet, 5 lei.

Ambele echipe au în cont o victorie și o înfrângere în primele două etape și ocupă locurile 4 (Minaur), respectiv 6 (HC Sibiu). ”Roș-negrii” au învins în prima etapă Sighișoara, scor 32-31 și au pierdut la Craiova săptămâna trecută cu scorul de 32-28 după ce cu un minut înainte de final tabela indica 29-28.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Bilet 5 lei, abonamente 50 lei

Un bilet la meciul din sala Transilvania va costa 5 lei, intrare generală, așa cum a obișnuit deja clubul sibian. Pentru fanii care doresc să sprijine echipa locală se mai pot achiziționa abonamente la prețul de 50 de lei.

Darius Apolzan, absent

HC Sibiu nu se poate baza nici în meciul de duminică pe Darius Apolzan, accidentat cu Sighișoara în finalul meciului. Darius se recuperează după fractura de pompete suferită în jocul din prima etapă.
Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.