JSport.ro

Arhiva NCC 2015_@Ovidiu Matiu (1)Night Cross Challenge este o competiţie inedită pentru Sibiu, prin care le propunem tuturor sibienilor un mod plăcut şi antrenant de a face mişcare, în cadrul unui cros nocturn desfăşurat într-o locaţie mirifică, Muzeul în aer liber din Dumbrava Sibiului. Competiţia va avea loc vineri, 8 iulie 2016, pe aleile din Muzeu.

Alergători amatori sau profesionişti se pot înscrie în concurs la una dintre cele 12 categorii, stabilite în funcţie de distanţa traseului ( Hobby 5 km, Avansaţi 10 km) şi de vârstă. Toţi participanţii vor avea de parcurs un traseu prestabilit, pregătit cu atenţie de directorul tehnic al competiţiei, Daniel Troancă. Night Cross Challenge se află la a doua ediție și dorește să devină un eveniment cu tradiție, al cărui scop este promovarea sportului de masă şi, cu precădere, a alergării ca şi modalitate de a face mişcare şi de recreere.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Crosul de noapte va debuta cu preluarea kitului de înscriere începând cu ora 20.00 în zona scenei de pe lac, iar în jurul orei 22.00 se va da startul competiţiei. În mod tradițional se va acorda un premiu de 100 Euro şi titlul de Best Runner 2016, celui mai rapid timp al traseului de 10 km. Câştigătorii clasaţi pe locurile 1,2,3 la fiecare categorie de concurs vor primi diplome, trofee, medalii şi premii din partea sponsorilor.

Night Cross Challenge se bucură de susţinerea Consiliului Judeţean Sibiu

Preşedinta Consiliului Judeţean Sibiu, Doamna Daniela Cîmpean, a primit tricoul oficial al evenimentului Night Cross Challenge: “Sunt încântată să susţin o competiţie sportivă inedită desfăşurată pe nocturnă în Muzeul Civilizației Populare Tradiționale ASTRA şi, totodată, să susţin cauza promovată de acest eveniment, cea de “Protejare a Pădurilor României”.

Proiectul, care se alătură conceptului “Protejaţi Pădurile României,” este organizat de CAB Sport şi implementat cu sprijinul Tură în Natură, fiind cofinanţat de Consiliul Judeţean Sibiu. Parteneri de eveniment: Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Sibiu, Travelgator, Andu, Aria Sport, Greiner, Thrace Greiner, Visma, Inov8, Explorer Sport, Shopping City Sibiu, Promo Management.

Detalii pentru înscriere pe site-ul www.acceptaprovocarea.com

Credit foto – Ovidiu Matiu

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.