JSport.ro

A VI-a ediție a competiției dedicate alergătorilor de semi și maraton pe munte, Cindrel ÎnAlergare se desfășoară în acest an în 29 iulie. La Păltiniș vor lua startul, ca în fiecare an, atât alergători profesioniști pentru cursa de 42 de km, cât și începători, 21 de km. Nu va lipsi nici cursa dedicată familiilor, ”Familia ÎnAlergare”, pe un traseu de 2,5 km.

Organizatorii au nevoie de mulți voluntari care să îi sprijine pe alergători în diferite puncte de pe traseu iar în acest sens au pregătit un formular de înscriere:

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

”Salut!
Ne bucurăm că dorești să faci parte din echipa SuperVoluntarilor Cindrel ÎnAlergare! Ne vei fi alături la organizarea celei de-a 6-a ediții a Competiției montane Cindrel ÎnAlergare din 29 iulie 2017.

Pentru a afla mai multe despre această competiție te invităm să accesezi pagina oficială http://www.inalergare.ro/ sau pagina de Facebook https://www.facebook.com/Inalergare?fref=ts.

Organizatorii vor lua legătura cu voluntarii pentru a li se prezenta programul și a stabili de comun acord responsabilitățile. Vă rugăm să vă treceți corect adresa de e-mail și numărul de telefon, și de asemenea să vă verificați adresa de e-mail periodic.

Te rugăm să completezi formularul de mai jos pentru a ne (re)cunoaște un pic mai bine până cel târziu sâmbătă, 15 iulie 2017.

Dacă ai întrebări sau nelămuriri, te rugăm să ne contactezi la adresa vino [@] inalergare.ro”

Formularul se găsește AICI. 

credit foto: Tudor Ghircoiaș

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.