JSport.ro

Cu doar o săptămână rămasă până la startul în Raliul Sibiului 2019, surprizele pentru fani sunt dezvăluite de către organizatorii competiției. Pe lângă probe speciale noi incluse în program, cursa va avea parte de transmisii live pe pagina oficială de Facebook a competiției și pe website-ul www.raliul-sibiului.ro.

Raliul Sibiului 2019, organizat sub egida Federației Române de Automobilism Sportiv, se desfășoară în perioada 25-27 iulie și programează aproximativ 125 de kilometri cronometrați, pe care in jur de 90 de echipaje sunt așteptate să se dueleze. Cu două zile de concurs pline, cumuland 15 probe speciale de parcurs pe un traseu diversificat, ce cuprinde secțiuni care vor satisface toate gusturile, competiția va fi, cu siguranță, una spectaculoasă atat pentru fani cat și pentru concurenți.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Cea de-a cincea etapă de raliuri din 2019 are în program probe speciale noi, în apropiere de Sibiu, în zona Poplaca, și în zona Miercurea Sibiului – Presaca – Ludoș, acolo unde concurenții vor ”alerga” pe trei trasee de concurs complet necunoscute pentru echipaje. Competiția debutează joi, 25 iulie, cu startul festiv din Piața Mică, urmând ca vineri și sâmbătă echipajele să parcurgă drumurile de asfalt care vor reprezenta o provocare atât pentru mașinile de concurs, cât și pentru concurenți.

De asemenea, organizatorii Raliului Sibiului au pregătit încă o surpriză pentru fani – transmiterea LIVE a unor momente cheie ale competiției pe website-ul www.raliul-sibiului.ro și pe Facebook-ul competiției. Startul festiv va fi transmis joi, în timp ce vineri fanii ce nu pot ajunge pe probe vor putea urmări două probe speciale. Amatorii sportului cu motor vor beneficia de transmisia altor două speciale din județul Sibiu, dar și a superspecialei din oraș, în decursul zilei de sâmbătă, ca mai apoi competiția să se încheie cu transmisia festivității de premiere.

Programul transmisiilor live:
Joi, 25 iulie, ora 20:30 – Start festiv în Piața Mică
Vineri, 26 iulie:
PS1 ”Poplaca” – start 16:03
PS4 ”Poplaca2” – start 19:10
Sâmbătă, 27 iulie:
PS7 ”Presaca” – start 09:42
PS11 ”Presaca2” – start 13:10
PS15 ”SUPERSPECIALA SIBIU” – start 17:25 (Rally2) și 18:25 (CNRD și CNRVID)
Festivitatea de premiere – ora 21:30

Transmisiile vor fi realizate cu ajutorul Livestream România și vor beneficia de patru sau cinci camere de filmat pe fiecare probă specială, dar și de un comentator care să furnizeze informații importante despre concurs, competitori, rezultate și clasamente în timp real.

Rezultatele live ale competiției vor fi disponibile pe website-ul Federației Române de Automobilism Sportiv – www.live.fras.ro. Înscrierile pentru Raliul Sibiului 2019 s-au oprit aseară seară, iar azi la ora 12:00, va fi publicată lista de concurenți care vor ”alerga” pe cele 15 probe speciale. Organizatorii așteaptă aproximativ 90 de echipaje în cele trei campionate care isi vor desfășura a cincea etapă la Sibiu, cea mai importantă competiție automobilistică a județului.

sursă: comunicat de presă

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.