JSport.ro

Gimnasta sibiană Steliana Nistor se va afla vineri, 16 februarie, în mijlocul elevilor Colegiului Național Octavian Goga. Steliana le va vorbi elevilor în cadrul unui eveniment găzduit de liceul sibian cu începere de la ora 12:00.

Acțiunea face parte din programul Ministerului Tineretului și Sportului ”Campionii României în școală, liceu și universitate” și va fi a treia de acest gen la nivel județean.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Steliana Nistor s-a născut la Sibiu în 15 septembrie 1989 și este multiplă medaliată la nivel european și mondial la gimnastică. A devenit campioană europeană pe echipe (Clermont, 2008), medialiată cu bronz pe echipe la JO 2008 (Beijing), vicecampioană mondială la Stuttgart (2007) si multiplă vicecampioană europeană (Clermont – 2008, Amsterdam – 2007 și Volos – 2006) la gimnastică artistică.

Ministerul Tineretului si Sportului a lansat în 24 noiembrie 2017 Programul național ”Campionii României în școală, liceu și universitate” în prezența mai multor campioni olimpici, mondiali și europeni, sportivi de performanță, a reprezentanților Comitetului Olimpic și Sportiv Român, a mai multor membri ai Guvernului.

Obiectivul programului este creșterea gradului de participare activă și sistematică a copiilor și tinerilor la activități sportive, promovarea valorilor sportului ca mijloc de îmbunătățire a stării de sănătate, a condiției fizice și psihice, dezvoltarea comportamentelor sociale și cooptarea marilor sportivi în promovarea beneficiilor sportului (măsură prevăzută în Programul de Guvernare).

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.