JSport.ro

raliu2În curând publicul iubitor al motoarelor turate la maxim, viteză și adrenalină, va avea parte de o altfel de provocare într-o companie extrem de selectă în cadrul competiției Sibiu Rally Challenge. Astfel, începând cu ziua de joi 18 august până sâmbătă 20 august, 72 de echipaje din 8 țări se vor afla la  startul challengerului sibian.

Modele legendare ale marilor producători ai industriei auto vor participa la această competiție într-un adevărat regal automobilistic care fără îndoială va face deliciul iubitorilor acestui sport. Automobile care au scris istorie pentru germanii de la Porsche sau BMW, pentru italienii de la Fiat sau Ferrari, pentru britanicii de la Rolls-Royce, Austin sau Triumph, francezii de la Renault, dar și pentru cehii de la Skoda sau americanii de la Ford, vor participa alături de modelele autohtone Dacia 1300 sau 1100 și Aro, la prima ediție în formatul dedicat vehiculelor de epocă.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Cea mai veche mașină înscrisă în concurs, este un Austin 20/4 Sedan Tourer fabricat în anul 1924 cu care vor lua startul constănțenii Lucian-Gabriel Bălan alături de Costel Racu.

Echipajele vor descoperi și admira frumusețea județului Sibiu pe un traseu care va avea o lungime de 430 km, inclusiv pe Transfăgărășan. Sibiu Rally Challenge va începe de joi, 18 august, de la ora 19:00 cu o sesiune de antrenamente și startul festiv în Piața Mare a orașului.

Vineri, 19 august, la ora 10:30 va avea loc prezentarea oficială a echipajelor, urmând ca startul să se dea la ora 12:30 din aceeași locație.

Sâmbăta, 20 august, startul este programat pentru ora 08:00, iar festivitatea de premiere va avea loc la ora 21:00, tot în Piața Mare din Sibiu.

foto: gândul.info

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.