JSport.ro

Caz dramatic pentru un junior al clubului CS Sion Săliște. Inundațiile din ultima perioadă i-au distrus o parte din casa în care locuia alături de două surori de 3 și 9 ani și de mama sa. Băiatul are doar 14 ani și este apreciat în comunitatea locală pentru că a ales să muncească în vacanță pentru a-și ajuta familia. 

Situația lor este critică acum după ce jumătate din casă a fost distrusă de ape. Situația lui Ilie, juniori la clubul CS Sion Săliște, a fost prezentată pe pagina oficială a clubului. Conducerea celor de la Sion a vizitat casa lui Ilie și a decis că trebuie să se implice pentru a-l ajuta să-și refacă casa.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Președintele clubului, Andrei Bitu, a lansat o companie de strângere de fonduri și îi roagă pe toți cei care doresc să se implice să-l contacteze: ”Azi am aflat că unul din juniorii clubului a trecut prin momente de groază, inundațiile din ultima vreme au dărâmat parte din casa și a făcut-o imposibil de locuit. Ilie este un junior foarte apreciat în comunitatea sălișteana, dat fiind faptul că deși are vârsta de doar 14 ani a ales să muncească cu ziua în vacanță pentru a-și ajuta mama și cele două surori de 3 și 9 ani, fiind un băiat foarte respectuos și un exemplu pentru ceilalți colegi. 

A rămas pe drumuri dar nu a renunțat la visul de a avea din nou un acoperiș deasupra capului. Conducerea clubului, în urma vizitei de azi, a hotărât să se implice în strângerea de fonduri. 

Toți cei care doresc să susțină acest caz sunt invitați să ia legătura cu președintele clubului, Andrei Bitu, tel. 0742622601.”

foto: facebook – CS Sion Săliște

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.