JSport.ro

P1380336Tălmaciul, cel mai puternic centru de popice din judeţ, care şi-a păstrat an de an grupe de juniori şi care au adus în fiecare an medalii naţionale dar şi la nivel european, ar putea avea în curând o sală modernă cu 6 piste de plastic şi ridicare automată.

Dacă se va construi, arena va fi cea mai modernă din judeţ dar şi din regiune, cele mai apropiate arene de popice aflate la standarde ridicate regăsindu-se la Hunedoara şi la Ploieşti.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Liviu Mailat: “S-a semnat protocolul”

Preşedintele Asociaţiei Judeţene de Popice din Sibiu, Liviu Mailat, a confirmat pentru sbsport.ro iniţierea procedurilor pentru noua arenă. “S-a semnat un protocol de colaborare între Primăria din Tălmaciu şi Federaţia Română de Popice-Bowling. Este vorba de construcţia unei arene moderne, cu 6 piste”, a precizat Liviu Mailat.

994689_559359274144168_1479105058_nO investiţie necesară şi aşteptată ani de zile

Actuala arenă de popice din Tălmaciu are 4 culoare şi a fost prima arenă de acest gen din judeţ cu ridicare automată. A fost cea mai modernă la vremea ei dar astăzi doar două piste se prezintă într-o stare bună. Tălmaciu a rămas însă un centru puternic de juniori şi a menţinut până nu demult o echipă în Divizia A. Printre sportivii remarcaţi în anii precedenţi se află juniorul Alexandru Mitru, multiplu medaliat cu aur la Campionatul Naţional (2014) şi Alin Vreavu, dublu campion mondial în 2002. Tot el a stabilit recordul arenei din Tălmaciu, 523 de p.d.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.