JSport.ro

Vineri, 14 iulie 2017, ora 11.00 în incinta Shopping City Sibiu, sportiva Andreea Pavel va încerca să intre în Cartea Recordurilor.  Andreea Pavel, sportivă de performanţă legitimată la PUMA Club Sibiu, cu centura neagră la taekwon-do şi karate kyokushin, se antrenează intens pentru a doborî vechiul record de lovituri cu piciorul deasupra capetelor unor oameni.

Pentru a intra în Cartea Recordurilor, sportiva trebuie să doboare cu piciorul minim 60 de role de hârtie de pe capul unor voluntari, în numai un minut. Ea trebuie să pună piciorul jos după fiecare procedeu efectuat. Vechiul record este de 59 de lovituri și aparține unei canadience. Acest record a fost urmărit de peste 22 de milioane de oameni pe internet, iar numărul crește în fiecare zi.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Andreea Pavel are 17 ani şi este multiplă campioană națională şi europeană. Cu o experienţă de 11 ani în artele marțiale, Andreea a cucerit nenumărate medalii la evenimentele sportive la care a participat, atât la categoria individual, cât şi pe echipe. Lovitura pe care o va folosi pentru a doborî recordul mondial este lovitura cu care a câștigat majoritatea meciurilor sale.

Vă aşteptăm vineri să o susţinem pe Andreea pentru a doborî recordul mondial. Este un eveniment foarte important pentru clubul nostru, pentru oraşul nostru şi pentru sportul românesc, iar eu am încredere că Andreea va reuşi această performanţă pentru că este o luptătoare”,  a declarat Alin Lazurca, antenorul Andreei la PUMA Club Sibiu.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.