JSport.ro

362 de concurenți sau înscris deja la cel mai frumos cross nocturn din România, așa cum îl descriu organizatorii, ajuns la a patra ediție. Night Cross Challenge invită la alergare sibienii și nu doar în cel mai mare muzeu în aer liber din Europa, Muzeul Astra.

Anul acesta, organizatorii vin cu noutăți: în premieră va fi organizată o cursă a copiiilor pe categorii de vârstă, iar startul celor două curse tradiționale, de 4,5 km, respectiv 9 km va fi dat la ore distincte, pentru a evita aglomerarea traseului.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Night Cross Challenge constă într-o cursă de alergare pe o distanță de 4,5 km sau 9 km – pentru adulți, respectiv 500 m / 1000 m / 1500 m – pentru copii, startul fiind dat după înserare, din zona scenei de pe lac.

Traseul, marcat pe toată lungimea lui, va fi invadat de lumină și se va bucura de supravegherea celor mai faini, mai calificați si entuziaști voluntari.

Vor exista corturi pentru valori și corturi pentru schimb. Concurenții vor va acces la pasta party in baza unui tiket pe care il vor primi in kitul de concurs. Vor fi oferite premii de către sponsorii evenimentului concurenților. Brațări fosforescente vor fi oferite gratuit concurenților și spectatorilor iar atmosfera va fi animata de muzica buna in zona de start si pe traseu.

Hobby (pe traseul de 4,5 km)

1. Categoria 14-17 ani feminin şi masculin
2. Categoria 18-29 ani feminin şi masculin
3. Categoria 30-44 feminin şi masculin
4. Categoria 45+ feminin si masculin
numar maxim de participanti admisi: 400 persoane
Avansaţi (pe traseul de 9 km)
1. Categoria 14-17 ani feminin şi masculin
2. Categoria 18-29 ani feminin şi masculin
3. Categoria 30-44 feminin şi masculin
4. Categoria 45+ feminin si masculin

număr maxim de participanti admisi: 300 persoane

Termen limită înscrieri: 17 august 2018

Taxa de participare

  • 50 RON la Cursa Copiilor
  • 60 RON la Cursa de 4,5 şi 9 km
  • taxa reprezintă: – Număr concurs – Cronometrare cu CIP – Medalie finisher – Ticket valabil la „Pasta Party” – Puncte de revitalizare la start/finish – Traseu marcat şi balizat – Intrare gratuită în Muzeu– Costuri organizare eveniment (DJ, voluntari, materiale necesare, poarta start/finish, cort etc.)

foto: facebook – Sibiu Challange

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.