JSport.ro

Puțin peste trei săptămâni ne mai despart de startul Raliului Sibiului 2017, etapă ce se află în calendarul Federației Române de Automobilism Sportiv (FRAS). Competiția va fi organizată în perioada 6-7 octombrie 2017 de Clubul Sportiv “Aria pentru Sport” în parteneriat cu AMC Racing, club patronat de Mihai Leu. Evenimentul este ultima etapă din Campionatul Național de Raliuri Dunlop, Campionatul Național de Rally 2 Dunlop și Campionatul Național de Vehicule Istorice de Competiție.

După succesul repurtat de organizatorii Raliului Sibiului în 2016, piloților le este pregătită, anul acesta, o nouă provocare. Timp de două zile echipajele vor avea de parcurs peste 110 de kilometri în zona Păltinișului, dar și spre Boarta, Buia, Metiș, Răvășel, Nucet, Săcădate, Noul Român, Chirpăr și Ilimbav. Traseul ales pentru anul acesta pentru probele speciale cuprinde zone în care, în trecut, se desfășura Raliul Dunării. Proba cea mai așteptată, Superspeciala, se va desfășura pe un traseu extrem de spectaculos, în zona centrală a Sibiului, sâmbătă, 7 octombrie 2017, de la ora 18:00.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Mihai Leu: ”Revin cu plăcere în orașul care mi-a adus prima victorie în campionatul național”

”Publicul din Sibiu și-a dovedit de-a lungul anilor nivelul deosebit de cunoaștere și de apreciere a raliurilor, așa că merită un asemenea eveniment care să le insufle emoție. Revin cu plăcere în orașul care mi-a adus prima victorie în campionatul național, iar experiența organizării de anul trecut este acum încredințată unei finale cu însemnătate. Titlul național este disputat în acest sezon de două repere ale automobilismului românesc, Bogdan Marișca și Dan Gîrtofan, care merită toată susținerea sibienilor în această luptă decisivă!” a afirmat Mihai Leu, reprezentant AMC Racing, partener al Raliului Sibiului.

”Anul acesta Clubul Sportiv Aria pentru Sport organizează pentru al doilea an consecutiv Raliul Sibiului. Va fi, cu siguranță, o mare provocare, atât pentru noi ca organizatori, cât și pentru echipaje, având în vedere că etapa de la Sibiu va fi ultima din Campionatul Național. Am pregătit un traseu extrem de pitoresc pentru probele speciale, diferit față de anul trecut, cu multe probe speciale care traversează zone încărcate din punct de vedere cultural și care vor fi o adevărată încântare pentru toți participanții la Raliu: piloți și spectatori, deopotrivă”, a declarat Maria Ciolan, președinte Club Sportiv Aria pentru Sport Sibiu.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.