JSport.ro

Sportivii CSM Sibiu au avut o comportare meritorie la ediția din acest an a Campionatului Național de sambo. 4 dintre cei 6 reprezentanți ai orașului nostru s-au întors cu medalii de la evenimentul găzduit în acest an de București. 

Aur a fost în acest an pentru Andreea Ionaş (52 kg.), Andreea Zeicu (48 kg.) şi Iulian Ignat (52 kg.) în timp ce Elena Constantin (56 kg.) a luat bronzul. Cu aceste rezultate CSM Sibiu s-a clasat a doua în ierarhia generală pe echipe. Din team-ul sibian au mai făcut parte Dan Andreas şi Vlăduţ Banea.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Andreea Ionaș este singura dintre cei șase care a mai participat la un turneu dedicat acestui sport mai puțin cunoscut publicului lar, toți ceilalți fiind debutanți. „Sambo este o combinaţie între judo şi lupte libere. A fost o experienţă foarte bună. Să mergi la primul Campionat Naţional (n.r. cei 5) şi să ieşi pe locul II pe cluburi este un rezultat foarte bun”, a declarat Andreea Ionaş.

„Sincer mi s-a părut puţin diferit pentru că la sambo poţi face şi articular (picioare), iar noi judokanii nu suntem obişnuiţi. Am avut emoţii. A fost o experienţă frumoasă, am câştigat făcând procedeele mele de judo. Sunt foarte mulţumită de rezultat pentru prima competiţie de sambo şi pentru un nivel de acest gen. Mi-am atins obiectivul pe anul acesta în ambele competiţii (n.r. medalie la judo şi sambo)”, a declarat Elena Constantin.

A fost a șaptea ediție a Campionatelor Naționale de sambo găzduite în acest an de Liceul Sportiv Mircea Eliade din Capitală. Evenimentul s-a desfășurat în 29 și 30 aprilie și s-a bucurat de participarea a 130 de sportivi legitimați la 15 cluburi din țară.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.