JSport.ro

cupa-romaniei-foto-ovidiu-matiu-6PUMA Club Sibiu şi Federaţia Română de Taekwon-do ITF au organizat la Sala Transilvania din Sibiu în perioada 19-20 noiembrie 2016 Cupa României la Taekwon-do ITF, una dintre cele mai importante competiţii sportive de taekwon-do la nivel naţional.

În urma celor 2 zile pline de competiţii între peste 370 de sportivi din toate colţurile României, s-au desemnat cele mai bune cluburi sportive de taekwon-do din ţară pe anul 2016. Sportivii au concurat la probele de tull, luptă, spargeri-forţă, pe categorii de vârstă (copii, juniori, seniori), fiecare medalie obţinută contribuind la punctajul din clasamenul general.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Acesta este clasamenul general al Cupei României la Taekwon-do ITF 2016:

Locul 1 – PUMA CLUB SIBIU, 19 medalii de aur, 14 de argint si 15 de bronz
Locul 2 – LIGA DE EST VASLUI, 11 medalii de aur, 12 de argint şi 14 de bronz
Locul 3 – ŞTIINŢA DRAGONUL BAIA MARE, 8 medalii de aur, 8 de argint şi 9 de bronz

În cadrul deschiderii oficiale a competiţiei, desfăşurate sâmbătă, 19 noiembrie 2016, de la ora 18.00, publicul a fost impresionat de demonstraţiile de taekwon-do ale sportivilor din Sibiu şi Vaslui, precedate de cuvintele de încurajare şi susţinere rostite de preşedintele Federaţiei, Cosmin Oprescu şi de vicepreşedintele Federaţiei, Adrian Bibu, şi nu în ultimul rând de reprezentanţii autorităţilor locale care au onorat invitaţia la eveniment: Daniela Cîmpean, preşedinta Consiliului Judeţean Sibiu şi Răzvan Pop, viceprimarul Sibiului.

Cupa României la Taekwon-do ITF a fost organizată de PUMA Club Sibiu sub egida Federaţiei Române de Taekwon-do ITF şi susţinută de Consiliul Local prin Primăria Sibiu, fiind înscris pe Agenda Sportivă 2016 a Municipiului Sibiu. Evenimentul este deja unul cu tradiţie pentru Sibiu şi se doreşte continuarea promovării performanţei în taekwon-do, precum şi creşterea vizibilităţii Sibiului, ca şi centru de referinţă în domeniul artelor marţiale.

cupa-romaniei-foto-ovidiu-matiu-3

cupa-romaniei-foto-ovidiu-matiu-4

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.