Farmacia Perfect Care

HC Sibiu va reveni sâmbătă în Palatul Sporturilor Transilvania pentru un nou joc din cadrul Diviziei A. Sibienii vor primi vizita bănățenilor de la CSU Politehnica Timișoara II în cadrul etapei a XXII-a. Partida va începe la ora 17:00 iar biletul de intrare va costa 5 lei.

Timișorenii ocupă poziția ultimă în clasament dar oficialii HC Sibiu nu consideră întâlnirea dinainte câștigată. Prima echipă a lui Poli a fost eliminată săptămâna trecută din play-off-ul Ligii Naționale și există posibilitatea ca unii jucători de la echipa mare să evoluează sâmbătă pe parchetul sălii Transilvania. În tur, HC Sibiu s-a impus cu 25-20 după ce la pauză Timișoara conducea cu 13-7.

Oferte echipament Joma pentru CluburiCatalog 2018 JSport.ro - Joma, Cluburi, echipamente sportive, echipe

Sibienii vin după o înfrângere în deplasare, 30-33, la Cluj în fața Universității, la capătul unui meci foarte echilibrat (14-14 a fost scorul pauzei). Jocul de sâmbătă va fi arbitrat de o brigadă din Brașov formată din A. Chicuș și M. Olteanu

Prețul unui bilet de intrare la această partidă este de 5 lei și poate fi achiziționat la intrarea în Sala Transilvania, în ziua jocului, începand cu ora 16:30.

Concurs: Ghicește diferența de goluri

Suporterii Handbal Club Sibiu pot câștiga o eșarfă cu însemnele clublui participand la concursul organizat pe pagina oficială de Facebook a echipei. Câștigătorii trebuie să ghicească diferența de goluri cu care se va impune echipa învigătoare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.