Farmacia Perfect Care

Parcurs de senzație pentru echipa de handbal feminin Măgura Cisnădie. Trupa de la poalele Măgurii continuă să uimească și ajunge cu o etapă înainte de final pe locul 2 ”încadrată” de puternicele CSM București, locul 3 în Liga Campionilor în acest an, și SCM Craiova, proaspăt câștigătoare a Cupei EHF.

Ultima victimă a Măgurii a fost HCM Rm. Vâlcea, a patra clasată, chiar în Zăvoi. Cisnădia s-a impus cu 27-25 la capătul unui meci extrem de echilibrat dar pe care l-a condus în cea mai mare parte a actului secund.

Oferte echipament Joma pentru CluburiCatalog 2018 JSport.ro - Joma, Cluburi, echipamente sportive, echipe

După o primă repriză încheiată la egalitate, 13-13, fetele lui Webber au preluat conducerea și s-au distanțat la 4 goluri în minutul 47, 17-21, cea mai mare diferență de pe tabelă. Vâlcea a redus din avantaj dar Măgura a continuat să mențină frâiele: 20-22, min. 51; 23-24, min. 55; 24-26, min. 58:30. Imediat după golul 26 al Măgurii semnat de Roxana Gatzel, gazdele s-au apropiat din nou la un punct, 25-26 prin reușita Andreei Adespii. Ultimul atac al Cisnădiei a fost fructificat de Ada Moldova cu 30 de secunde înainte de final, 25-27, iar partida s-a încheiat cu o ratare a Alexandrei Badea, cu 10 secunde rămase până la ultimul fluier.

Măgura: Chirilă, Hoha, Moldovan, Voicu, Șerban, Araujo, Ilea, Tomescu, Daniela, Gatzel, Fachinello, Tatalovic, Costa, Popovici, Da Silva, Apetrei. Antrenor: Alexandru Webber

Au marcat: Moldovan (8), Gatzel (6), Costa (5), Araujo (4), Apetrei (2), Fachinello (1) și Serban (1).

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.