Farmacia Perfect Care

Miercuri seara, liderul Ligii a IV-a a obținut a 22-a victorie în acest sezon și și-a asigurat prezența matematică la barajul de promovare în Liga a III-a. Păltiniș Rășinari a învins cu 4-1 (3-0) AFC Agnita și are 7 puncte peste Viitorul Șelimbăr cu 2 etape înainte de final.

Alex Mămăligă a deschis scorul pe Valea Ștezii în minutul 34 iar dubla lui Bogdan Frățilă din minutele 41 și 43 a încheiat socotelile jocului încă de la pauză. Cătălin Nasta a punctat pentru 4-0 în minutul 50 iar pentru oaspeți Ionuț Polei a înscris golul de onoare în minutul 70.

Oferta Echipament JomaOferte Joma

În penultima etapă, care se joacă azi, Rășinariul va juca tot acasă meciul considerat în deplasare cu ASA Sibiu. Partida a început la ora 11:00 și este arbitrată de Valentin Olaru, Alina Voaideș și Ioan Spătar, observator Ovidiu Comșean.

La baraj, Păltiniș Rășinari va întâlni campioana județului Mureș, MSE 08 Tg. Mureș, formație care are cu o etapă înainte de final 10 puncte peste locul 2, ocupat de Mureșul Luduș. Confruntarea va avea loc tur-retur programul fiind următorul: 16 iunie 2018, ora 18:00,  turul în județul Mureș şi 23 iunie 2018, ora 17:30, returul în județul nostru.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.